Alt Om Sundhed: Forside » Nyheder » Hvad døde prins Henrik af?
Hvad døde prins Henrik af? Prinsen døde sent om aftenen den 13. februar 2018 som følge af komplikationerne efter en lungeinfektion. Prins Henrik sov stille ind på Fredensborg Slot, hvor han var omgivet af de allernærmeste.
Hvad døde prins Henrik af? Prinsen døde sent om aftenen den 13. februar 2018 som følge af komplikationerne efter en lungeinfektion. Prins Henrik sov stille ind på Fredensborg Slot, hvor han var omgivet af de allernærmeste.

Hvad døde prins Henrik af?

Hvad døde prins Henrik af? Denne artikel handler om årsagen til prins Henriks død den 13. februar 2018, hvor prinsen sov stille ind på Fredensborg Slot i Nordsjælland, hvor han var omgivet af sine allernærmeste.

Denne artikel omhandler de sygdomsrelaterede omstændigheder i forbindelse med prinsgemalens dødsfald. For hvad døde prins Henrik af, og hvordan var omstændighederne? Oplysningerne bygger på de officielle udmeldinger fra Kongehuset i forbindelse med prinsens sygdom.

Danmark er i sorg efter meddelelsen om prins Henriks død den 13. februar 2018, hvor prinsen sov stille ind. Men hvad døde prins Henrik af?

Prins Henrik blev indlagt på Rigshospitalet den 28. januar 2018, hvor han blev fløjet hjem fra Egypten.

På Rigshospitalet blev han indlagt på den lungekirurgiske afdeling, hvor man senere konstaterede en tumor i venstre lunge.

I følge oplysningerne fra hoffet var tumoren godartet.

Udviklede sig til en lungeinfektion

Men prins Henriks sygdom udviklede sig til en lungeinfektion, og hoffet meddelte efterfølgende fredag den 9. februar, at prinsens tilstand var blevet forværret.

Prinsen led også af demens.

Her besøgte familien ham løbende på Rigshospitalet, inden det blev besluttet, at prins Henrik skulle tilbringe sin sidste tid på Fredensborg Slot.

Den tid viste sig desværre at blive meget kort, og klokken 23.18 den 13. februar sov prinsen stille ind.

Her var han omgivet af dronning Margrethe, kronprins Frederik og prins Joachim.

Prins Henrik blev 83 år, og dødsårsagen var komplikationer efter en lungeinfektion.

Fakta om prins Henriks død

Her er den officielle pressemeddelelse fra hoffet.

Hans Kongelige Højhed Prins Henrik sov tirsdag den 13. februar kl. 23.18 stille ind på Fredensborg Slot.

Prinsen var omgivet af Hendes Majestæt Dronningen og de to sønner.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *