Alt Om Sundhed: Forside » Nyheder » Grøntsagscurry trækkes tilbage: Solgt i hele landet
Har du købt grøntsagscurry m/kikærter fra Hanegal, så kig lige en ekstra gang på pakken.
Har du købt grøntsagscurry m/kikærter fra Hanegal, så kig lige en ekstra gang på pakken.

Grøntsagscurry trækkes tilbage: Solgt i hele landet

Har du købt Grøntsagscurry m/kikærter så skal du lige kigge på pakningen en ekstra gang inden du sætter tænderne i den, oplyser Fødevarestyrelsen.

Den økologiske fødevareproducent Hanegal A/S tilbagekalder Grøntsagscurry m/kikærter, der er solgt over hele landet. Det oplyser Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse.

Ifølge pressemeddelelsen er Grøntsagscurry m/kikærter ved en fejl blevet lagt i en forkert emballage beregnet til Souce Bollognese. Men da Grøntsagscurry m/kikærter indeholder allergenerne selleri og sennepsfrø, som ikke fremgår af mærkningen, kan det være forbundet med en risiko for allergikere at spise det.

Dette skal du være opmærksom på

Det drejer sig helt konkret om dette produkt:
Grøntsagscurry m/kikærter, mærket som Sauce Bolognese, Nettovægt: 400 g, Fremstillet dato: 20/11/2017, Bedst før dato: 20/12/2017, EAN stregkode nr.: 5709760004680.

Det tilbagekaldte produkt er solgt over hele landet i Kvickly, SuperBrugsen, Brugsen, Dagli´/LokalBrugsen, Irma og Coop.dk/mad.

Kan blive syge

Ifølge Fødevarestyrelsen kan personer med allergi overfor allergenerne sennepsfrø og selleri blive syge af at spise produktet.

Derfor råder Fødevarestyrelsen forbrugere, der har købt produktet, til enten at smide det ud eller gå tilbage til den butik, hvor det er købt, og levere det tilbage.

Se også denne artikel:
Rema 1000 mayonnaise trækkes tilbage efter fund af skimmelsvamp

Har du et spørgsmål du mangler svar på, så stil det her. Så skal vi forsøge at give dig svaret. Med venlig hilsen Altomsundhed.dk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *