Alt Om Sundhed: Forside » Nyheder » Test af creme mod appelsinhud – se resultatet her
Creme mod appelsinhud er slet ikke så effektivt, som firmaerne bag ellers gerne vil fremstille det. Det viser en test fra Forbrugerrådet Tænk, der har testet fem velkendte cremer mod cellulitis.
Creme mod appelsinhud er slet ikke så effektivt, som firmaerne bag ellers gerne vil fremstille det. Det viser en test fra Forbrugerrådet Tænk, der har testet fem velkendte cremer mod cellulitis.

Test af creme mod appelsinhud – se resultatet her

Virker creme mod appelsinhud, der også kaldes cellulitis? Eller er det lige så godt at bruge en helt almindelig og langt billigere creme? Det afslører en ny test af frem kendte mærker til bekæmpelse af appelsinhud, og måske overrasker resultatet dig.

Det er Forbrugerrådet Tænk, der har testet om creme mod appelsinhud overhovedet har en effekt, eller om det er spild af penge.

Og resultatet er umiddelbart, at en hel almindelig og langt billigere creme faktisk virker næsten lige så godt.

Testen omfatter fem af de mest kendte cremer, der lover mindre cellulitis, hvilket populært kaldes appelsinhud. Appelsinhuden forekommer især på numsen og baglår.

Appelsinhud er ufarligt

Appelsinhud er ikke farligt, men de fleste kvinder bryder sig alligevel ikke om det, og det skyldes selvfølgelig de kosmetiske årsager.

Og her står en række cremeproducenter klar med midler, der skal give appelsinhuden det glatte lag.

Forbrugerrådet Tænks test viser dog imidlertid, at cremerne slet ikke virker så godt, som kunderne ellers bliver stillet i udsigt.

Man har testet cremer fra Shiseido, Clarins, Nuxe, Biotherm og Nivea, og ingen af dem får en god bedømmelse. Faktisk er det kun Shiseidos Advanced Body Creator, der kan snige sig op på en målt middel effekt i testen, mens de øvrige ligger under.

Eksperter og testpersoner ikke helt enige

Konkret kunne eksperterne se meget små forbedringer på 60 procent af testpersonernes hud efter fire ugers test. Så selvom der kan være en effekt, så er den altså ganske minimal, lyder konklusionen i testen.

Resultatet er, at effekten i en creme mod appelsinhud er bedre end i en helt almindelig fugtighedscreme, men det er altså ikke meget.

Og prisen på disse cremer mod cellulitis er meget højere.

Producenten af Biotherm siger til bladet, at man er uenig med resultatet i testen, og Nuxe fastholder at creme mod appelsinhud virker.

Testen afslører da også, at testpersonerne faktisk var mere positive end eksperternes målinger, og tre af de testede cremer fik en middel vurdering fra testpersonerne.

Overordnet vurderer Forbrugerrådet Tænk, at ingen af de testede cremer har en tilstrækkelig effekt mod appelsinhud.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *