Alt Om Sundhed: Forside » Sundhed » Læge Jerk W. Langers kur mod tømmermænd
Hvad er den effektive kur mod tømmermænd? Lægen Jerk W. Langer har et mpske noget overraskende bud, nemlig en drink med vodka. Og det er der en god forklaring på.
Hvad er den effektive kur mod tømmermænd? Lægen Jerk W. Langer har et mpske noget overraskende bud, nemlig en drink med vodka. Og det er der en god forklaring på.

Læge Jerk W. Langers kur mod tømmermænd

Findes der en kur mod tømmermænd? Lægen Jerk W. Langer har i hvert fald et godt bud på en lindrende drik, og den indeholder blandt andet vodka.

Der er nok mange, der ville ønsker der var en stensikker kur mod tømmermænd, og som fik smerterne til at forsvinde straks.

Sådan er det desværre ikke, og selvom alt fra hovedpinepiller til en burger på McDonalds kan være lindrende for nogle, ja så findes mirakelkuren desværre ikke.

Tømmermænd er noget man må trækkes med dagen derpå.

Nyd en smoothie med vodka

Når det så er sagt, så er der faktisk noget der kan lindre dig i kampen mod tømmermændene lidt hurtigere.

Det mener i hvert fald den kendte læge Jerk W. Langer, der har opfundet en drink, som han mener medicinsk er en god ven til tømmermændsramte stakler.

Han kalder den en “banan vodka hangover smoothie”, og den består af følgende ingredienser:

2 centiliter vodka
1 banan
1 deciliter skyr eller youghurt
1 deciliter appelsinjuice

Drinken blendes i 15 sekunder og nydes med isterninger.

Jerk W. Langer forklarer, at bananen får hjernen til at danne humørstoffet serotonin, mens vodkaen nedsætter mængden af de stoffer, der er med til at fremkalde tømmermænd.

En øl hjælper mod tømmermænd

Han mener i øvrigt også, at tanken om en reparationsøl heller ikke er helt tosset.

En øl dagen derpå kan have en effekt, fordi den er med til at forsinke nedbrydningen af metanol fra alkoholen, og derfor ophobes der færre giftstoffer ad gangen i kroppen.

Så selvom tanken om en øl mens man har tømmermænd kan være svær at håndterne, så mener Jerk W. Langer altså, at det har en positiv virkning.

Og derfor er der trods alt en form for kur mod tømmermænd.

Har du andre midler mod tømmermænd? Del dine erfaringer i kommentarfeltet herunder.

SE OGSÅ: Derfor får du tømmermænd af alkohol     

1 kommentar til “Læge Jerk W. Langers kur mod tømmermænd”

  1. Michael Pedersen

    Hej ” Jeg har været plaget af tømmermænd ”
    Men ikke de sidste 15 år ” Grundet ” at når jeg kommer fuld hjem ” Driker jeg maser af vand ” & søger for at tisse en masse . Det gentager jeg ” firer fem gange ” det tager typisk 45 minutter ” & så går jeg i seng , når blæren er Tom ” Har ikke haft tømmermænd siden jeg er 52 år &m

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *