Danmarks nationalskjald Kim Larsen har fået kræft. Det er prostatakræft, der har ramt den aldrende sanger.

Kim Larsen har fået kræft

Kim Larsen er ramt af prostatakræft og har derfor aflyst en lang række koncerter. Læs alt om den sygdom som Kim Larsen deler med tusinder andre danske mænd.

Kim Larsen har fået kræft. Prostatakræft eller på dansk: Kræft i blærehalskirtlen.

På sin Facebookside fortæller Kim Larsen om sin sygdom – og at han i den forbindelse aflyser en lang række koncerter her i vinteren 2018.

“Jeg undskylder mange gange overfor både publikum og arrangører. Jeg er ved at blive en gammel nar, og meget imod min vilje har jeg måttet indse, at jeg har brug for ekstra tid til at komme i spilleform igen. Men jeg regner bestemt med at være klar til sommer” siger Kim Larsen, der sammen med sit band “Kjukken” skulle have spillet koncerter i januar, februar og marts.

Kim Larsen er i behandling

Ifølge Kim Larsens impresario, Jørn Jeppesen, så er den folkekære sanger allerede i behandling for prostatakræft – en sygdom, der blev opdaget i december 2017.

Kræftens Bekæmpelse oplyser på sin hjemmeside, at der hver år opdages over 4.000 nye tilfælde af prostatakræft og at over 33.000 danske mænd lever med sygdommen (tal fra 2014).

Kræft i blærehalskirtlen, som Kim Larsen har fået, er en kræftform, der sjældent rammer personer under 50 år og er mere almindeligt, jo ældre personen er.

Kim Larsen er 72 år gammel.

Læs også denne artikel:

Forstørret prostata, BPH: Derfor er det ikke farligt

2 thoughts on “Kim Larsen har fået kræft

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *